AÇIK ÇAĞRI : MARSİLYA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ

Institut français İzmir, Marsilya Uluslararası Film Festivaline ortak olarak İzmir’deki yerel sinemacıları tanıtmak adına bir açık çağrıda bulunuyor !

 

FIDMarseille – Marsilya Uluslararası Film Festivali bu yıl 11-20 Temmuz tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

FID ayrıca her yıl sanat ve sinema okullarından gelen öğrenciler, genç yönetmenler ve genç film yapımcıları için FIDCampus adı altında bir eğitim de düzenlemektedir. Eğitim bu yıl 4-12 Temmuz tarihleri ​​arasında yer alacak.

 

FIDCampus’un 9.’su için seçilen gençlerin eğitimi, alandaki uzmanlarla çalışmaları hakkında güçlü bir fikir alışverişi ve düşünce paylaşımı ile başlayacak ve kendileri için düzenlenen toplantılar, gösterimler, atölye çalışmaları ve ustalık sınıfları ile devam edecek.

Marsilya ve İzmir şehirleri arasındaki ayrıcalıklı tarihi bağlantıların bir parçası olarak, FIDCampus eğitimin 2022 edisyonu için, İzmir’den bir öğrenci seçecek !

Festivalin vereceği destekler :

  • Havaalanı veya tren istasyonunda karşılama
  • Marsilya’da 8 gece konaklama
  • Tesis bünyesinde yemek servisi
  • Önerilen tüm faaliyetler ve ilgili geziler
  • Tüm programlara erişim sağlayan geçiş kartı

Institut français Türkiye ise, İzmir – Marsilya gidiş dönüş uçak biletini karşılayacaktır.

 

İzmir’de bir üniversite öğrencisi veya İzmir’in genç bir yönetmeniyseniz, başvurmak için hemen tıklayın veya doldurulacak formu talep etmek için fidcampus@fidmarseille.org adresine yazın.

İzmir’den yapılacak başvurular 30 Nisan’a kadar FIDcampus tarafından kabul edilecektir. Yukarıdaki linkten kayıt zorunludur.