fbpx

İYİ TASARIM_10 İZMİR

Originn Creative Hub
06.10.2025 11:00
08.10.2025

“Ocean Collage”
 Tarih: 6 Ekim 2025 Pazartesi
 Saat: 11.00-16.00
Originn Creative Hub

“New Narratives Collage”

 Tarih: 8 Ekim 2025 Çarşamba
 Saat: 11.00-16.00
Originn Creative Hub 

“Ocean Collage”

📅 Tarih: 6 Ekim 2025 Pazartesi
🕢 Saat: 11.00-16.00
Originn Creative Hub

Kazımdirik, 296/1. Sk. No: 28, 35100 Bornova/İzmir

“New Narratives Collage”

📅 Tarih: 8 Ekim 2025 Çarşamba
🕢 Saat: 11.00-16.00
Originn Creative Hub

Kazımdirik, 296/1. Sk. No: 28, 35100 Bornova/İzmir

İzmir Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Akademisi tarafından düzenlenen Good Design Izmir_10 ile iş birliği kapsamında, Institut français İzmir, Fransız tasarımcı Nathalie Aubourg’u ağırlıyor. Aubourg, tasarım ile gelecek anlatıları üzerine iki atölye düzenleyecek.

“Ocean Collage” 6 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştiriliyor ve katılımcılara okyanus sistemleri üzerine etkileşimli bir bakış açısı sunuyor. Katılımcılar, iklim, biyolojik çeşitlilik ve insan yaşamı için okyanusların hayati önemini inceliyor, plastik kirliliği ve okyanus asitlenmesi gibi çevresel sorunları ele alıyor ve topluca yaratıcı çözümler tasarlıyor. Bu atölye, sistematik düşünme, yenilik ve kolektif zekâya vurgu yapıyor, bilim ve yurttaşlığı bir araya getiren bir deneyim sunuyor.

“New Narratives Collage” 8 Ekim 2025 tarihinde düzenleniyor ve katılımcıları iklim değişikliği, toplumsal dönüşümler ve kültürel yapılar gibi konular üzerine ortak düşünmeye davet ediyor. Fransız yöntemi La Fresque du Climat’tan esinlenen bu atölye, güncel anlatıları sorgulama ve posterler, grafik kolajlar, sloganlar veya küçük performanslar aracılığıyla geleceğe dönük ortak hikâyeler oluşturma fırsatı sunuyor.

Bu atölyeler, profesyoneller, öğretmenler, araştırmacılar ve öğrenciler için tasarlandı ve İngilizce olarak yürütülecek. Katılımcı sayısı sınırlı.

“Ocean Collage – La Fresque Océane” Atölyesine kayıt olmak için :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddks6nyB2BdCHRfMUOGymZSxo6qzdaDaBPMxnwOq7HRj619Q/viewform

******

“New Narratives Collage” Atölyesine kayıt olmak için :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0K8ZMnFV5PZV0vNSCRfqBiRepNJ07q-FuL8_5UgxcwjNaGA/viewform